Her kan man finne inspirasjon!


HYTTELIV :
HYTTEMAGASINET :BONYTT :

Vi får ofte ideer og i siste hyttemagasinet fant vi blant annet en KALSTAD 2-seter sofa fra Ikea:Den tenkte vi skulle få plass i lesekroken. Link til den er HER.

5 kommentarer

Josefine

30.des.2009 kl.20:01

Ser du har blogget litt mer nå ja, setter pris på det! Sofaen ser knall ut, gleder oss til å se den i lesekroken.

Bjarne

05.jan.2010 kl.18:33

Bonytt er yndlingsbladet mitt, jeg er glad for at du får inspirasjon derfra. Du burde begynne å abonnere, det er mye billigere, og man får hvert nummer med en gang det kommer. Før pleide jeg å løpe til butikken med en gang de åpnet den dagen det skulle komme, men nå slipper jeg det. Og hvis du bestiller abonnement før 14. januar så får du en peisblåser med på kjøpet for bare 100 kroner ekstra.

thedreamcottage

06.jan.2010 kl.17:57

Bjarne:Jo da enig at man kan finne inspirasjon i disse bladene og særlig i forbindelse med slikt prosjekt som det vi skal i gang med, men jeg synes ofte at det står mye av det samme i disse bladene, i alle fall over tid. Men jeg har en svigerinne som har helt dilla på slike blader. Vi er i sluttforhandlinger om anbudet og er egentlig mest gira på å komme i gang med vårt egne prosjekt. Dessverre må vi vente til snøen går. Har forresten tipset blader om dete hvis de vil lage en reportasje, men vi får se. Ha en god dag

frithjof

11.jan.2010 kl.22:28

min favorittt og!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kristian

14.jan.2010 kl.08:32

hei! jeg foretrekker også hytteliv! Har du lest det siste?mye knallbra stoff. har selv hytte ved beito....det er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits